Furcsa: kamionok ütköztek az M4-es abonyi pihenőjében

Megosztás

Naponta tizenkettő egy tucat azoknak a baleseteknek a száma, amik a közutakon történnek Magyarországon. De azért az elég ritka eset, hogy két kamion az autópálya pihenőjében csattanjon ekkorát.

Rengetegen értetlenségüknek adtak hangot, amikor csak a végeredményt látták, hogy az M4-es abonyi pihenőhelyén két kamion erősen megviselt állapotban “pihent”, miután szemmel láthatóan összeütköztek a pihenő területén belül. A Balesetinfo csütörtöki posztjában még nem tudtak részleteket, azóta már több információval rendelkezünk.

Szabolcs arról tájékoztatott, hogy a román Duvenbeck-pilóta már a pihenő előtt elaludt és tempomattal érkezett a pihenőbe. Ennek köszönhető a másik fél részéről elkerülhetetlen ütközés és még szerencsésnek is mondhatjuk az esetet, hogy nem a kamion vezetőfülkéjének csapódott neki a román sofőr ekkora sebességgel.

A vétlen kamionos ép bőrrel megúszta a váratlan kalandot, az alvó kolléga viszont könnyebben megsérült. Olcsón megúszta, főleg a képeket látva. További fotókat osztott meg a Balesetinfo az ütközés utóéletéről.

Kapcsolódó cikkek